Sidste store hestevæddeløb      

 
 
Oplev årets sidste store hestevæddeløb: Welcome to the Yorkshire Ebor Festival

De, som allerede er begyndt at forberede sig på efteråret, har ikke hørt om Welcome to the Yorkshire Ebor Festival.

Ebor Festival er det sidste store løb på året og finder sted i næste uge – mere præcist fra den 23. til den 26. august samt en optaktsdag den 22.

Hestevæddeløbet blev stiftet i 1843 og er derfor ikke overraskende en af de ældste og mest traditionsrige i verden. Således drager utallige lokale og udlændinge hvert år ved denne tid til York.

Ved denne begivenhed kan du opleve den genkendelige, sprudlende hestevæddeløbsmode, sportsentusiaster, gamblere samt familier, som blot søger hygge og afslapning.

I så fald, at du overvejer et smut til York og dens fredelige omgivelser – eller blot er nysgerrig – giver vi dig her et overblik over Ebor Festival.

 

Billetter og priser

På tilskuertribunen går de billigste endagsbilleter for det, der svarer til omtrent 270 kroner. Tre- og fire-dages billetter kan købes for henholdsvis 600 og 730 kroner.

Der er også mulighed for at sidde i en privat boks eller få adgang til loungen. Men i så fald er der naturligvis tale om helt andre priser.

Odds

Lad os endelig ikke glemme de sande stjerner ved denne begivenhed. Ifølge bet365, som tilbyder sportsnyheder og spilletips, er følgende heste (med tilhørende odds) favoritter til at vinde i næste weekend.

Det kan nævnes, at Flymetothestars sikrede sig en imponerende tredjeplads lige efter Higher Power på Newcastle Racecourse tilbage i juli. Nu spår eksperterne en sejr til Flymetothestars over netop Higher Power og resten af det prustende felt.

Værd at se i York

For dem, der tager til York for at overvære denne begivenhed, er der også en lang række turistattraktioner, som kan nydes i, og lidt uden for, York.